Kantarellikeitto

300 g kantarelleja

1 sipuli

50 g voita

1/2 l vettä

200 g sulatejuustoa

2 dl kuohukermaa

1 kasvisliemikuutio

1 garden herbs and spices -kuutio

ripaus suolaa

persiljaa

Silppua sipuli ja kuullota se voissa pannulla. Laita puoli litraa vettä kattilaan kiehumaan ja kaada kuullotettu sipuli veteen.

Haihduta nesteet pois kantarellisilpusta pannulla.

Lisää kattilaan paloiteltu sulatejuusto. Kun keitos kuumenee, vispaa vispilällä juusto veden sekaan. Lisää kasvisliemikuutiot. Lopuksi lisää kerma ja kantarellit. Sekoita hyvin ja anna kiehua hiljalleen noin 15 min.

Surauta sauvasekoittimella keitto sileäksi. Lisää persiljaa lautaselle keiton päälle.

Gluteeniton, keto, vhh

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.